Adanciri puturi

Este cert faptul ca forajul realizat acum cativa ani va permis sa va bucurati de o apa potabila impecabila si pura din toate punctele de vedere, insa se pare ca la un moment data pare acel fenomen normal in care debitul apei semnaleaza o anumite scadere unei semnificativa, alteori mai putin semnificativa. De asemenea, sa intampla ca apa sa capete un miros, ori o culoare ciudata, iar singura solutie care va mai ramane in acest caz este sa prelungiti si sa adanciti putul, bineinteles, daca spatiul va permite acest lucru. Insa este destul de dificil sa intelegi care sunt cauzele care duc la aparitia acestor probleme, de aceea este necesar sa apelati intotdeauna la specialistilor, intrucat exista situatii in care este necesara doar aprofundarea putului si inlocuirea filtrului. Insa in cazurile cele mai nefericite este necesara atat adancirea, cat si prelungirea acestuia. Bineinteles ca, exista mai multi factori care duc la aparitia problemelor mentionate anterior. O simpla curatare poate ajuta in cele mai fericite cazuri, insa in anumite cazuri nu va fi suficienta.

Insa toate aceste aspecte trebuie sa fie analizate de specialistii in acest domeniu, pentru ca sa puteti primi sfaturile corecte si corespunzatoare. Acestia analizeaza necesitatea lucrarilor si sunt cei mai in masura de a va da un verdict corect care poate implica fie adancirea si prelungirea putului, fie formarea unui nou put.

In ceea ce priveste stabilirea unui pret, este greu de stabilit un pret standard pentru aceste servicii, intrucat in primul rand trebuie sa cunoastem conditiile concrete de desfasurarea a lucrarii.

Insa adancirea si prelungirea este adesea evitata, intrucat este un proces extrem de complex, dar in ciuda acestui fapt reprezinta sigura modalitate prin care putem determina cresterea impresionanta a debitului de apa.

Cum se realizeaza acest proces?

Ei bine, adancirea si prelungirea puturilor are loc prin spargerea fundului forajului si adancirea sa prin utilizarea unei sape de foraj ce are dimensiuni relativ reduse. Insa, daca sapaturile vor atinge un nou strat, debitul forajului realizat ar putea inregistra chiar si valori duble fata de cele cu care v-ati obisnuit. Dar pentru a avea certitudinea ca veti obtine un rezultat multumitor, inaintea de realizarea lucrarilor de adancire si prelungire a puturilor este recomandat sa se realizeze unui studiu hidrografic. Studiu ce va fi realizat cu ajutorul unui specialist in domeniu care se va ocupa de toata procedura, astfel incat dumneavoastra veti economisi timp, si veti obtine un cost financiar avantajos.

Call Now ButtonInformatii gratuite
WhatsApp chat